Da-tweekaz till Hardbeach!

Nästa släpp på Hardbeach line-up är två legendariska artister från vårt grannland. F2D är mycket stolta över att kunna presentera den duo som fanns överst på er önskelista inför årets artistsläpp. Med spelningar på festivaler som Defqon.1, Tomorrowland och Decibel i bagaget är detta artister i världsklass. Det är knappast någon inom denna värld av HDM som har lyckats undgå deras klassiska låtar som spelas över hela världen. Det är dags för oss att låta Sveriges festivalfolk få uppleva ett riktigt ordentligt hardstyleset när Da Tweekaz intar Hardbeach 2017 – The Lost Empire!

Säkra din plats på Hardbeach 2017 redan nu: https://billetto.se/…/hardbeach-2017-the-lost-empire-biljet…

Re-style redo för Hardbeach

Det är dags att publicera årets allra första artist, och vi kör på hårt och stort från allra första början. Det är med stor ära vi äntligen kan avslöja att Re-Style kommer att ta över scenen på Hardbeach 2017!

Denna legend har i över ett decennium setts spela på de största HDM-scenerna över hela världen – Masters of Hardcore, Dominator, Defqon 1 and Decibel – han har varit överallt! Missa inte när Re-style spelar på Hardbeach – the Lost Empire.

För att hålla dig fullt uppdaterad när vi släpper våra artister, information och övriga uppdateringar rörande Hardbeach så rekommenderar vi dig att gå med i vårt evenemang på Facebook. På så sätt får du en notis varje gång vi publicerar ett inlägg. Om du är ännu lite intresserad av vad vi gör och vad som händer i vårt arbete kring festivalen så följ oss gärna på våra sociala medie-kanaler.

Facebookevenemanget
Festivalens Facebooksida
Organisationens Facebooksida

Snapchat: hardbeach
Instagram: hardbeach_festival

Endymion är nästa artist på Hardbeach line-up

Det var dags för ännu ett släpp till Hardbeach line-up 2016. Det är representanter av aztekernas jord, dvs vår rawstyle-genre. Dessa världskända artister presenterades på sociala medier såhär:

Denna trio som kommer att representera aztekernas jord är artister med stor världsvana av vår kultur och scen. Ni har kunnat se dem på de ledande internationella eventen som Tomorrowland, Qlimax, Defqon.1, Decibel Outdoor, Mysteryland – ja, behöver vi nämna fler? 😉 F2D är riktigt stolta att på fredagen den 12:e augusti få äran att ställa dem på vår scen. De kommer inta Hardbeach 2016 och leverera ett förlängt set speciellt för er, sina aztekiska krigare. Det är dags att skaffa din weekendbiljett redan idag för att kunna säkra din plats och få se denna trio av Gudar. Vi välkomnar: Endymion!

Det som är viktigt för oss att poängtera här är att Endymion endast kommer att kunna upplevas om du bokar Ultimate Experience Pass (weekendbiljett inklusive VIP båda dagar samt afterparty x 2) då de spelar på fredagen. För att inte missa din chans att få se Endymion på hemma plan – på Åhus Beach i augusti – kan du boka ditt helgpaket redan idag för att få möjligheten att uppleva denna fantastiska trio. Du hittar sidan för att boka ditt helgpaket HÄR. Om du löser boende på egen hand så släpps våra vanliga biljetter den 1:a maj klockan 20:00. Du hittar länken till våra biljetter HÄR.

endymionsmall

För att hålla dig fullt uppdaterad när vi släpper våra artister, information och övriga uppdateringar rörande Hardbeach så rekommenderar vi dig att gå med i vårt evenemang på Facebook. På så sätt får du en notis varje gång vi publicerar ett inlägg. Om du är ännu lite intresserad av vad vi gör och vad som händer i vårt arbete kring festivalen så följ oss gärna på våra sociala medie-kanaler.

Facebookevenemanget
Festivalens Facebooksida
Organisationens Facebooksida

Snapchat: hardbeach
Instagram: hardbeach_festival

Hardbeach första artister 2016 publicerade

Förberedelserna inför Hardbeach 2016 är i full gång och snart är det inte lång tid kvar. De första artisterna på årets line-up är publicerade, och det är inga dåliga namn! Först ut att publiceras var vårt danska stjärnskott Adrenalize, som kommer att spela hardstyle. Såhär presenterades han:

Krigare av Hardbeach, det är dags för er första aztekiska Gud, er DJ, att bli presenterad. Ni har sett honom på stora evenemang som Defqon.1, Decibel Outdoor, Tomorrowland och Q-base och han kommer även i år utöver att inta scenen på Hardbeach också synas på Defqon.1 och Decibel mainstage. Redan som väldigt ung visade denna artist framfötterna då han blev handplockad av Headhunterz och fick sin första riktigt stora spelning på Q-dance presents Headhunterz. Efter det har hans karriär gått spikrakt uppåt och nu är det med stolthet F2D kan presentera den artist som kommer visa er aztekernas himmelrike, den euforiska hardstylegenren: Adrenalize!

Adrenalize Hardbeach 2016 -F2D

Som om det namnet inte skulle vara nog så har vi redan publicerat nästa DJ, denna gång en inom genren hardcore: Thorax. Han publicerades såhär:

Han blir den första Guden att representera årets undervärld, vår hardcorescen. Tidigare har vi sett honom på de hårdaste eventen utomlands: Masters of Hardcore, Dominator, Syndicate – och nu kommer han till Sverige för att öppna upp våra sinnen för den mörka delen av aztekernas kungarike. Vi välkommar vår förste hardcore-DJ, vår Gud: Thorax!

Thorax Hardbeach 2016 - F2D

Responsen har varit över förväntan och F2D:s crew är mycket spända inför kommande släpp och vad ni kommer tycka om dem. Vad vi vet är att årets upplaga kommer bli mäktigare, bättre och häftigare på så många sätt. Det är dags att lägga i ytterligare en växel inför Sveriges allra första renodlade HDM festival. Om ni inte redan har bokat våra helgpaket med boende så var redo. Den 1:a maj klockan 20:00 släpps våra biljetter och Coretours resepaket till Hardbeach 2016.