Da-tweekaz till Hardbeach!

Nästa släpp på Hardbeach line-up är två legendariska artister från vårt grannland. F2D är mycket stolta över att kunna presentera den duo som fanns överst på er önskelista inför årets artistsläpp. Med spelningar på festivaler som Defqon.1, Tomorrowland och Decibel i bagaget är detta artister i världsklass. Det är knappast någon inom denna värld av HDM som har lyckats undgå deras klassiska låtar som spelas över hela världen. Det är dags för oss att låta Sveriges festivalfolk få uppleva ett riktigt ordentligt hardstyleset när Da Tweekaz intar Hardbeach 2017 – The Lost Empire!

Säkra din plats på Hardbeach 2017 redan nu: https://billetto.se/…/hardbeach-2017-the-lost-empire-biljet…

Re-style redo för Hardbeach

Det är dags att publicera årets allra första artist, och vi kör på hårt och stort från allra första början. Det är med stor ära vi äntligen kan avslöja att Re-Style kommer att ta över scenen på Hardbeach 2017!

Denna legend har i över ett decennium setts spela på de största HDM-scenerna över hela världen – Masters of Hardcore, Dominator, Defqon 1 and Decibel – han har varit överallt! Missa inte när Re-style spelar på Hardbeach – the Lost Empire.

För att hålla dig fullt uppdaterad när vi släpper våra artister, information och övriga uppdateringar rörande Hardbeach så rekommenderar vi dig att gå med i vårt evenemang på Facebook. På så sätt får du en notis varje gång vi publicerar ett inlägg. Om du är ännu lite intresserad av vad vi gör och vad som händer i vårt arbete kring festivalen så följ oss gärna på våra sociala medie-kanaler.

Facebookevenemanget
Festivalens Facebooksida
Organisationens Facebooksida

Snapchat: hardbeach
Instagram: hardbeach_festival