Hardbeach första artister 2016 publicerade

Förberedelserna inför Hardbeach 2016 är i full gång och snart är det inte lång tid kvar. De första artisterna på årets line-up är publicerade, och det är inga dåliga namn! Först ut att publiceras var vårt danska stjärnskott Adrenalize, som kommer att spela hardstyle. Såhär presenterades han:

Krigare av Hardbeach, det är dags för er första aztekiska Gud, er DJ, att bli presenterad. Ni har sett honom på stora evenemang som Defqon.1, Decibel Outdoor, Tomorrowland och Q-base och han kommer även i år utöver att inta scenen på Hardbeach också synas på Defqon.1 och Decibel mainstage. Redan som väldigt ung visade denna artist framfötterna då han blev handplockad av Headhunterz och fick sin första riktigt stora spelning på Q-dance presents Headhunterz. Efter det har hans karriär gått spikrakt uppåt och nu är det med stolthet F2D kan presentera den artist som kommer visa er aztekernas himmelrike, den euforiska hardstylegenren: Adrenalize!

Adrenalize Hardbeach 2016 -F2D

Som om det namnet inte skulle vara nog så har vi redan publicerat nästa DJ, denna gång en inom genren hardcore: Thorax. Han publicerades såhär:

Han blir den första Guden att representera årets undervärld, vår hardcorescen. Tidigare har vi sett honom på de hårdaste eventen utomlands: Masters of Hardcore, Dominator, Syndicate – och nu kommer han till Sverige för att öppna upp våra sinnen för den mörka delen av aztekernas kungarike. Vi välkommar vår förste hardcore-DJ, vår Gud: Thorax!

Thorax Hardbeach 2016 - F2D

Responsen har varit över förväntan och F2D:s crew är mycket spända inför kommande släpp och vad ni kommer tycka om dem. Vad vi vet är att årets upplaga kommer bli mäktigare, bättre och häftigare på så många sätt. Det är dags att lägga i ytterligare en växel inför Sveriges allra första renodlade HDM festival. Om ni inte redan har bokat våra helgpaket med boende så var redo. Den 1:a maj klockan 20:00 släpps våra biljetter och Coretours resepaket till Hardbeach 2016.