Endymion är nästa artist på Hardbeach line-up

Det var dags för ännu ett släpp till Hardbeach line-up 2016. Det är representanter av aztekernas jord, dvs vår rawstyle-genre. Dessa världskända artister presenterades på sociala medier såhär:

Denna trio som kommer att representera aztekernas jord är artister med stor världsvana av vår kultur och scen. Ni har kunnat se dem på de ledande internationella eventen som Tomorrowland, Qlimax, Defqon.1, Decibel Outdoor, Mysteryland – ja, behöver vi nämna fler? 😉 F2D är riktigt stolta att på fredagen den 12:e augusti få äran att ställa dem på vår scen. De kommer inta Hardbeach 2016 och leverera ett förlängt set speciellt för er, sina aztekiska krigare. Det är dags att skaffa din weekendbiljett redan idag för att kunna säkra din plats och få se denna trio av Gudar. Vi välkomnar: Endymion!

Det som är viktigt för oss att poängtera här är att Endymion endast kommer att kunna upplevas om du bokar Ultimate Experience Pass (weekendbiljett inklusive VIP båda dagar samt afterparty x 2) då de spelar på fredagen. För att inte missa din chans att få se Endymion på hemma plan – på Åhus Beach i augusti – kan du boka ditt helgpaket redan idag för att få möjligheten att uppleva denna fantastiska trio. Du hittar sidan för att boka ditt helgpaket HÄR. Om du löser boende på egen hand så släpps våra vanliga biljetter den 1:a maj klockan 20:00. Du hittar länken till våra biljetter HÄR.

endymionsmall

För att hålla dig fullt uppdaterad när vi släpper våra artister, information och övriga uppdateringar rörande Hardbeach så rekommenderar vi dig att gå med i vårt evenemang på Facebook. På så sätt får du en notis varje gång vi publicerar ett inlägg. Om du är ännu lite intresserad av vad vi gör och vad som händer i vårt arbete kring festivalen så följ oss gärna på våra sociala medie-kanaler.

Facebookevenemanget
Festivalens Facebooksida
Organisationens Facebooksida

Snapchat: hardbeach
Instagram: hardbeach_festival