Hardbeach 2016 | Officiell Aftermovie

VÅRA HELGPAKET TILL HARDBEACH MED ULTIMATE EXPERIENCE PASS ÄR NU SLÄPPTA!

LÄS MER OCH BOKA HÄR >>>

HARDBEACH 2016

Efter en mycket lyckad första upplaga av Hardbeach sommaren 2015 presenterar nu F2D stolt vår andra upplaga: Hardbeach – Immolation. Eventet kommer att äga rum på Nya Täppetstranden, en av Sveriges finaste och mest välkända badstränder. För att få den ultimata festivalupplevelsen kommer det att finns möjlighet att vara med på Hardbeach i två hela dagar. Tillsammans kan du vara med när vi skapar Sveriges största strandevent för de hårdare musikstilarna.

Precis som våra grannar och partners ute i Europa kommer hjärtat av festivalområdet att vara vår scen, en upplevelse och skapelse som inte hör till vanligheten inom Sveriges gränser. Scenen kommer att byggas med fokus på årets tema och ni kommer inte att bli besvikna. På scenen kommer du att få chans att se lokala, nationella och internationella DJ:s representerade inom de hårdare musikstilarna hardstyle och hardcore. F2D gör allt för att skapa en eventupplevelse utöver det vanliga.

Med inspiration av internationella festivaler kommer Hardbeach att kretsa kring ett specifikt tema som genomsyrar hela upplevelsen. Årets upplaga kommer att gå under temat för aztekernas kungarike och världsbild.

“Immolation” är handlingen att offra något genom att bränna ett objekt, djur eller människa för att tillfredsställa en Gud. Det är på Hardbeach som ni ska göra er redo att offra er för era Gudar, era DJ:s. Inom aztekernas mytologi är det Gudarna som ser till att deras undersåtar krigar för dem och att de offrar sig själva och sin själ för sin oändliga kärlek till sin Gud – er DJ. Att misslyckas med att betjäna sina Gudar kan leda till undergång. Aztekernas ansvar är att se till att hålla sina Gudar tillfredsställda. Endast genom stor passion, ritualer av sånger och dans kan Gudarna uppnå sin fulla potential och kommer därefter att visa sin tacksamhet genom att prisa sina undersåtar. Aztekernas ideologi är uppdelad i tre världar: himmel, jord och underjord, vilket ni kommer att uppleva genom euforisk hardstyle, rawstyle och hardcore. Aztekernas värld kretsar kring en mittpunkt, deras soltempel. Vår scen.

Vårt mål med denna festival är att ge dig som besökare ett äventyr som du sent ska glömma. Genom att sammanbinda en helhetsupplevelse utöver det vanliga med ljud, design, område och ljus av hög kvalitet hoppas vi på att öppna ögonen för en ny värld i er hemmamiljö. Det är dags att förbereda sig på en tvådagarsfestival som kommer att förändra den svenska musikscenen så som du är van vid att se den.

  • TemaImmolation
  • Datum12 & 13 Augusti
  • EvenemangstidFredag 18:00 - 00:00 | Lördag 12:00 - 00:00
  • EfterfestFredag 00:00 - 03:00 | Lördag 00:00 - 03:00 (Endast vid Weekend VIP biljett)
  • Åldersgräns18+
  • Biljettpris395:- / 495:- / 695:-
  • ParkeringJa
  • GenrerEarly Hardstyle, Euphoric Hardstyle, Rawstyle, Hardcore, Millenium Hardcore, Uptempo, Frenchcore
  • AdressÅhus Beach, Tennisvägen 1, 296 32, Åhus

POSTER

Hardbeach 2016

FACEBOOK EVENT

Festivalstranden

Nya Tappetstranden

LINE UP | FREDAG & LÖRDAG

Adrenalize

Adrenalize Hardbeach 2016 -F2D

Thorax

Thorax Hardbeach 2016 - F2D

Wasted Penguinz

Wasted Penguinz

Bass Chaserz

Bass Chaserz

Endymion

Endymion Hardbeach 2016 F2D

Refuzion

Refuzion Hardbeach 2016 F2D

MYST

MYST

Degos & Re-Done

Cold Vision

Cold Vision Hardbeach 2016 F2D

Enyqma

Enyqma

Eternityz vs Twin Psyko

Eternityz vs Twin Psyko Hardbeach 2016 F2D

Eternityz

Eternityz Hardbeach 2016 F2D

Feral

Feral

Twin Psyko

Twin Psyko Hardbeach 2016 - F2D

ADRESS

Åhus Beach
Tennisvägen 1
296 32 Åhus
Sverige

ÅLDERSGRÄNS

Minimiåldern för Hardbeach är 18år. Giltlig ID-handling och biljett krävs för att få tillträde till eventområdet. Giltiga legitimationer är körkort, pass och SIS märkt ID-kort. Ingen form av ID = Ingen entré.

ENTRÉ

Hardbeach 2016 har en entre. Entren är synlig från Åhus Beach stranden.

Det är ej möjligt att passera in- och ut från evenemanget efter att entrébiljetten är förbrukad. Detta gäller för alla biljettyper och armband. Ett armband ger dig alltså ej möjlighet att gå ut eller in från området. Utgång = Hemgång.

KLÄDKOD

Då Hardbeach äger rum på en av Sveriges finaste stränder så önskar vi att folket kommer i strandkläder för att beach känslan ska infinna sig ytterligare. Klädkoden är endast ett önskemål från F2D:s sida.

Sporttröjor, Tryck i form av vapen, droger, politik och annat som kan vara stötande är ej tillåtet.

GARDEROB

Det kommer att finnas garderob på området där man kan hänga in kläder, väskor och andra plagg.

PARKERING

Ett parkeringsområde finns i närheten av Hardbeach. Parkeringen kostar 100kr för hela helgen.

Parkerings adress:

TOKENS

Tokens används som valuta inne på evenemangsområdet. Tokensen köper du vid en station inne på området. Dessa mynt använder du sedan för att köpa mat & dryck på området. Ingen återbetalning görs för ej förbrukade tokens vid eventets slut. Tokensen är endast giltliga under evenemangets tid.

MAT & DRYCK

Servering finns inne på området med mat, vatten, läsk samt alkoholdryck. Vid hög onykterhet, stök och andra faktorer som påverkar andra deltagares upplevelse och säkerhet kommer avvisning att ske från evenemangsområdet permanent.

Det är ej tillåtet att medtaga någon form av mat eller dryck in på evenemangsområdet.