HARDBEACH 2017

År 2017 kommer den tredje upplagan av Hardbeach att äga rum den 4:e till 5:e augusti på Åhus strand i Åhus. Det är med stolthet vi kan visa er prestationerna från föregående år (se Hardbeach aftermovie 2016 HÄR, bilder från tidigare år HÄR och besökarnas recensioner HÄR), och även berätta att i år kommer vi återigen att satsa på en magnifik line-up med lokala, regionala, nationella och internationellt kända namn, vi kommer att lägga mycket fokus på området, ljusshowen kommer att tas till nya nivåer – och vi kommer som vanligt inte hålla tillbaka på kvalitén av helhetsupplevelsen.

Temat för årets upplaga är baserat på myten kring den mytomspunna staden Atlantis som sägs gått förlorad ner på havets botten. Precis som tidigare kommer eventet att inspireras av internationella festivaler genom att låta temat genomsyra helheten– allt från den pampiga scenen till dekorationen kommer ha staden Atlantis som huvudfokus.

Med ett perfekt läge på Åhus strand kommer den ultimata festivalupplevelsen att infinna sig. Vårt mål med Hardbeach är att ge dig som besökare ett äventyr som fortfarande är svårt att hitta inom Sveriges gränser. Genom att sammanbinda en helhetsupplevelse utöver det vanliga med ljud, ljus, design och område av hög kvalitet hoppas vi på att öppna ögonen för en ny värld i er hemmamiljö. Det är dags att förbereda sig på en tvådagarsfestival som kommer att förändra den svenska musikscenen så som du är van vid att se den. Välkommen till Sveriges största strandevenent för de hårdare musikstilarna den 4-5:e augusti 2017.

Biljetter till Hardbeach finns tillgänglingt på följande länkar:

  • TemaThe Lost Empire
  • Datum4 & 5 Augusti
  • EvenemangstidFredag 18:00- 00:00 | Efterfest 00.00 - 03.00
    Lördag 12:00 - 00:00 | Efterfest 00.00 - 03.00
  • Åldersgräns18+
  • BiljettprisWhite
  • ParkeringJa
  • GenrerEarly Hardstyle, Euphoric Hardstyle, Rawstyle, Hardcore, Millenium Hardcore, Uptempo, Frenchcore
  • AdressÅhus Beach, Tennisvägen 1, 296 32, Åhus

POSTER

FACEBOOK EVENT

Festivalstranden

Nya Tappetstranden

Hardbeach 2016 | Officiell Aftermovie

LINE UP | FREDAG:

RE-STYLE

BELLZOR

TRICKSTER

WAKE & BAKED

MOAR!!

DJ TOXIN

MANIA

MENNO

LINE UP | LÖRDAG:

DA TWEEKAZ

MYST

CEAZAR

MVTATE

HIDDEN KINGDOM

LYSMASKEN

NEUTROPHIC

MXL

SACRIFICIAL PACT

DIAMANIC

MENNO

FMJ

MC REBEL

ADRESS

Åhus Beach
Tennisvägen 1
296 32 Åhus
Sverige

ÅLDERSGRÄNS

Minimiåldern för Hardbeach är fyllda 18 år. Giltlig ID-handling och biljett krävs för att få tillträde till eventområdet. Giltiga legitimationer är körkort, pass och SIS märkt ID-kort. Ingen form av ID = Ingen entré.

ENTRÉ

Hardbeach 2017 har en entré. Entrén är synlig från stranden.

Det är ej möjligt att passera in- och ut från evenemanget efter att entrébiljetten är inskannad. Detta gäller för alla biljettyper och armband. Ett armband ger dig alltså ej möjlighet att gå ut eller in från området.
Utgång = Hemgång.

KLÄDKOD

Då Hardbeach äger rum på en av Sveriges finaste stränder så önskar vi att folket kommer i strandkläder för att beachkänslan ska infinna sig ytterligare. Klädkoden är endast ett önskemål från F2D:s sida.

Sporttröjor, tryck i form av vapen, droger, politik och annat som kan vara stötande är ej tillåtet.

GARDEROB

Det kommer att finnas ett begränsat antal skåp tillgängliga att hyra.

Hyra för skåp är 100:-

PARKERING

Ett parkeringsområde finns i närheten av Hardbeach. Parkeringen är gratis med med begränsat utrymme.

Parkeringsadress:
Åhus, Tennisvägen

Parkering kommer att vara utmärkt och synlig.

TOKENS

Tokens används som valuta inne på evenemangsområdet. Tokens köper du vid en station inne på området. Dessa mynt använder du sedan för att köpa mat & dryck på området. Ingen återbetalning görs för ej förbrukade tokens vid eventets slut. Tokens är endast giltiga under evenemangets tid.

MAT & DRYCK

Servering finns inne på området med mat, vatten, läsk samt alkoholdryck. Vid hög onykterhet, stök eller andra faktorer som påverkar andra deltagares upplevelse och säkerhet kommer avvisning att ske från evenemangsområdet permanent.

Det är ej tillåtet att ta med någon form av mat eller dryck in på evenemangsområdet.