F2D är en eventorganisatör som har främsta fokus på att föra eventupplevelsen ett steg längre inom den svenska musikscenen. Vi organiserar event på noga utvalda platser som kan ge den bästa upplevelsen samt skapar scener med egen design för att få en unik bild av vad vi vill förmedla. Förutom ljud, ljus och dekoration av högsta kvalitet satsar vi på att leverera en helhetsupplevelse som sticker ut. Vi lämnar ingen oberörd, på F2D:s event får du en helhetsupplevelse utöver det vanliga i Sverige.

Vi erbjuder helhetslösningar i form av scendesign, organisation, scenbygge, dekoration och allt som krävs för att göra just det tänkta eventet så bra som möjligt. Är du intresserad av att höra vad F2D kan erbjuda för just ditt event eller din festival? Skicka ett mail till oss nedan med kontaktuppgifter alternativt ring oss så återkommer vi omgående.

Telefon
F2D 2017

Hardbeach 2018

TIDIGARE PRODUKTIONER

Campusfestivalen 2018

Hardbeach 2018

Campusfestivalen 2017

Hardbeach 2017

Majpartaj 2017

Majpartaj 2017

Campusfestivalen 2016

Campusfestivalen 2016

Hardbeach 2016

Hardbeach 2016

Hardbeach 2015

Hardbeach 2015 | Mainstage

Sparbanken Skåne

Sparbanken 1826 Skåne

En närvarande bank för människorna, näringslivet & samhället där våra kunder bor.

BSK Gruppen

BSK

En av våra närmaste samarbetspartners. BSK levererar ställningar, tält och övriga inventarier och är vår huvudleverantör.

Hans Andersson Recycling Syd

Hans Andersson

Hans Andersson Recycling hjälper våra event med att återvinna för miljöns skull!

PARTNERS

Coretours

Coretours.org

Coretours är Skandinaviens ledande aktör inom partyresor till Nederländerna, Belgien och Tyskland med fokus på HDM.

Kristianstad kommun

Kristianstad Kommun

Tillsammans med Kristianstad kommun organiserar vi event på några av Sveriges vackraste områden. Genom vår gemensamma vision och goda samarbete om att leverera en helhetsupplevelse utöver det vanliga tar vi eventen i Sverige till nya nivåer.

Åhus

Åhus Sweden

Åhus är Hardbeach hem. Tillsammans med Åhus Platsorganisation möjliggör vi event utöver det vanliga på en av Sveriges finaste stränder.

Billetto

Billetto.se

Vi använder oss utav Billetto som biljettpartner. Ett modernt och effektivt system för oss själva och för våra besökare.